18/1/11

Passió culinària - Culinary passion

Bon any nou a tothom! Començo l'any fent referència a un dels regals que he rebut aquestes festes, la Guia Michelin de restaurants de Tokyo! Sabieu que hi ha ni més ni menys que 12 restaurants amb 3 estrelles a la ciutat!!! Increible no? perquè us en feu una idea comparativa, en tot l'estat espanyol hi ha ¨només¨ 7 restaurants amb 3 estrelles. I és que els japonesos adoren la cuina, diré més tenen una fascinació increible per tot el que és culinari i de qualsevol cosa en fan un art exquisit. Però no tot és alta cuina, a Tokyo hi ha restaurants a cada cantonada, de tot tipus però molts d'ells són un cop de puny amb 2 taules i generalment molt asequibles fet que fa que molta gent mengi sempre fora de casa, posaria la mà al foc que hi ha bastant gent que no toca mai una paella a casa, és més conec casos que no tenen ni cuina a casa seva...diuen que és una forma de guanyar espai.

Happy new year! I begin this year with reference to one of the presents I received on x-mas, the Michelin guide of restaurants in Tokyo! Did you know that there are up to 12 restaurants with 3 michelin stars in this city? amazing...just to give you an idea in Spain there "only" 7 restaurants with such qualification. And certainly, Japanese love cuisine, what's more they have an incredible fascination for all what's culinary and anything is turned into a delicatessen art. But not all is high cuisine, in Tokyo there are restaurants in each corner, from all kinds but most of them are just a small spot with few places and rather cheap, that's why there are many people eating out on a regular basis. I believe there are people that never cook at home, even more, I know from some examples where they don't even have kitchen at home...they say it's to gain space.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada