8/10/11

Per dinar Soba - Soba for lunch!!

Ahir per dinar menú "Soba"! Els soba són un tipus de fideus (que non els únics...), molt coneguts aquí fets a base de blat sarraí (també anomenat fajol), que encara que ho sembli no és de la família del blat...en fi aquí la foto...


Yesterday I got "Soba" for lunch! Soba is a type of noodles (among many others...) very popular in Japan, made from buckwheat, a traditional grain that actually doesn't belong to the same family as wheat...anyway here the menu...

Photobucket
Una de les grans coses dels soba és que permet moltes varietats diferents, a grans trets tenim els soba calents o soba freds. El d'ahir va ser un menú de soba calent, on s'afegeix el caldo a sobre dels ingredients acabant en una forma de sopa de fideus

A great thing of Soba is the variety of dishes you make, generally you can split them between hot or cold soba. Yesterday I got hot soba, with a hot broth that you add on top of the ingredients to end up with a kind of noodle soup. 

Photobucket
Un cosa particular del menú d'ahir va ser que al menú hi havia "nama wasabi", o sigui una peça de wasabi fresc que podies ratllar a gust tal qual fós parmesà. Us asseguro que el gust no té res a veure amb el wasabi que ja et porten ratllat, boníssim!!
A special thing from yesterday's Soba was that I ordered "nama wasabi", meaning that I got a raw fresh piece of wasabi, that you could grate as if it was parmesan cheese! I tell you nothing to do with other wasabi, such a great taste!

Photobucket
I evidentment com que saben que ningú s'acabarà el "pedazo" tros de wasabi....a la taula hi ha unes bossetes especialment per tal que hi puguis embolicar el wasabi i endur-te'l a casa...que grans són els japonesos!
And obviously as they know that anyone will finish such a big piece of wasabi....in the table there are small bags specially designed to take the wasabi left-overs home....Japanese you are great!

Photobucket Photobucket

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada